Tarieven

Dit zijn onze standaardprijzen voor 2 sets van 50min live muziek alsook de prijzen voor een ceremonie zonder specifieke aanvraagnummers. In principe is alles mogelijk bij ons. Aantal muzikanten & zangeressen en ook de duur van een optreden kan variëren.

Voor andere formules kan er een offerte op maat gemaakt worden


Solo

Duo

  • Zangeres - Zanger/Gitarist : 900€

Trio

  • Zanger/Gitarist - Bas - Percussie : 900€
  • Zangeres - Zanger/Gitarist - Piano : 1200€

Band

  • Zanger/Gitarist - Bas - Gitarist - Percussie : 1100€
  • Zangeres - Zanger/Gitarist - Bas - Percussie : 1250€
  • Zangeres - Zanger/Gitarist - Piano - Percussie : 1500€
  • Zangeres - Zanger/Gitarist - Bas - Gitarist - Percussie : 1600€
  • Zangeres - Zanger/Gitarist - Piano - Bas - Percussie : 1800€
*Al onze prijzen zijn excl 6% BTW

Een 3de set wordt regelmatig gevraagd en is mits meerkost altijd mogelijk.
Transportkosten per muzikant : 0,25€/km vanuit Antwerpen.
Voor Dunja als zangeres is er een supplement van 50€.

Als u ons zowel op uw trouwceremonie als trouwreceptie wil boeken dan kan dat uiteraard. Als beide op elkaar aansluiten en we niet hoeven te verhuizen dan zien we dat als een 3de set en komt er een supplement bij. 

Zijn beide op een andere locatie dan beschouwen we dat als een apart optreden en betaalt u de ceremonie en krijgt u 40% korting op een receptie van 2 sets.

Voorwaarden

Voor 2 sets van 50min blijven wij inclusief opstelling en afbraak van het materiaal, 4 uur ter plaatste. Indien dit wordt overschreden zal er per extra uur een meerkost aangerekend worden. Voor 3 sets van 50 min zijn er 5h30 uur inbegrepen. 

Onze geluidsinstallatie heeft een capaciteit tot 250 personen, voor grotere zalen en als de muziek in meer dan 1 zaal moet klinken zal er extra materiaal gehuurd moeten worden.
Qua licht hebben we 2 witte spots die enkel toelaten om als het donker word op te treden, meer niet, een volledige bewegende lichtshow is dat uiteraard niet.
Een verlengkabel is nodig indien er op de plaats waar er gespeeld moet worden, op meer dan 3 meter geen stopcontact aanwezig is.

Indien wij buiten spelen doen we dat uiteraard niet in de regen maar ook niet in de zon.
Zeker ook een harde ondergrond voorzien, geen gras en zeker geen zand.

Gelieve ook altijd parkeerplaats te voorzien en dit zo dicht mogelijk van de plaats waar we moeten optreden. Kosten voor eventuele betaalparking worden doorgerekend.

Voor een Kerkelijke ceremonie dient de Kerk 1 uur voor aanvang van de ceremonie beschikbaar te zijn voor de opstelling en het regelen van de klank.