RECEPTIES

Een warme sfeer vol gezelligheid

Uw gasten of klanten zullen onder de indruk zijn ! Laat ze toekomen wanneer wij al onze prachtige live achtergrondmuziek laten weerklinken.  Geef je receptie een extra dimensie en je gasten metéén een wowgevoel.

We maken van uw personeels- of trouwfeest een stijlvol gebeuren, waar we enkel opvallen met onze mooie muziek zodat jullie gasten in alle rust kunnen netwerken en bijpraten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we perfect inschatten welk repertoire op zijn plaats is voor welk soort event. En moest de sfeer onverwacht een andere wending nemen, passen wij ons repertoire tijdens het optreden aan.

FORMULES & REPERTOIRE

Voor pure achtergrondmuziek zijn al onze bezettingen inzetbaar. Solo, trio of Band. Wij passen de dynamiek en intensiteit van ons repertoire aan indien nodig. Perfecte achtergrondmuziek maken is een kunst die Acoustic Delight perfect onder de knie heeft. Als u twijfelt wat voor formule het best bij jullie event past dan denken wij graag mee en komen met het juiste advies.

Indien u twijfelt of uw gasten al dan niet de dansvloer gaan gebruiken, of u wilt een combinatie van beide. Dan is een formule met percussie een must. Dan hebben we altijd de flexibiliteit om ons aan te passen aan de sfeer. Dat percussie soms synoniem staat met meer decibels is bijvoorbeeld een totaal verkeerde inschatting. Het geeft juist meer warmte en een meer loungy feel en dat is het perfecte ingrediënt voor de geschikte achtergrondmuziek.

Gans ons repertoire is geschikt als receptiemuziek.  Klik hier om deze te ontdekken.