Close
176 W street name, New York, NY 10014
+1(800)123-4566
info@yoursite.com

Trouwmis, Doop, Afscheid nemen

Trouwmis, Doop, Afscheid nemen

Elke viering is anders. Een klassieke mis in de kerk, een ceremonie in openlucht, of een ander origineel concept. Dankzij onze kleine bezetting is Acoustic Delight overal inzetbaar.

Een huwelijk is zeer persoonlijk en daarom bieden wij, naast ons vast repertoire, ook de mogelijkheid om in onderling overleg zelf nummers te kiezen. Op deze manier kunnen we garanderen dat jullie droomdag onvergetelijk wordt.

Ook voor minder leuke momenten zoals afscheid nemen van een dierbare, is Acoustic Delight inzetbaar onder dezelfde voorwaarden.

Zelf nummers aanvragen : Hoe gaat dat in zijn werk ?

 Acoustic delight hecht enorm veel belang aan het uitwerken van de meest fantastische nummers op een akoestische en originele manier. Daarom word elke aanvraag zeer grondig bestudeerd.

Misschien klinkt jullie up-tempo nummer waar jullie voor de eerste keer op hebben gedanst wel fanstastisch in een trage akoestische versie ? Soms zorgen de meest ongebruikelijke aanvragen voor de mooiste momenten.

Jullie aanvragen en onze creativiteit zullen niet altijd een match opleveren en daarom kunnen we niet garanderen dat elke aanvraag haalbaar is. Maar wat we wel beloven is dat we alles zullen doen om onze mooie stemmen en instrumenten ten volle te benutten zodat we er iets magisch van kunnen maken.

Win-winsituatie

Omdat Acoustic Delight hun huidige playlist willen uitbreiden met fantastische songs gaan we hiervoor geen extra kosten aanrekenen zoals andere bands dat wel doen. Begrijpelijk, want dit brengt extra voorbereidend werk en extra repetities met zich mee. Maar in eerste instantie wil onze band samen met jullie een unieke playlist opbouwen en daarom de keuze om dit niet aan te rekenen.

Voorwaarde is uiteraard dat het nummer goed aanvoelt en dat er iets leuks mee kan gedaan worden. Aangezien het herbruikbaar moet zijn is het ook de bedoeling dat de song gekend is bij het grote publiek.