BEST BY CANDLELIGHT

Mix van creativiteit, technologie en muzikaliteit in een gezellige candlelight atmosfeer

Ideaal voor recepties, huiskamerconcerten, gezellige muziekcafés waar een warme sfeer hangt, je mooi onderhouden tuin voor een prachtig zomers tuinconcert rond een vuurtje... Kortom overal waar je van muziek kan genieten in een gezellig kader.

Zelfs een solo optreden kan enorm hard variëren. Ben je op zoek naar enkel een gitaar en een stem zonder versterking aan een kampvuur in een intieme sfeer ? Dat kan, maar Best By Candlelight is ook zeer geschikt voor je receptie als achtergrondmuziek.  

De grootste uitdaging van Best By Candlelight was de volgende : hoe krijg je een publiek met enkel een gitaar en een stem voor elk nummer op het puntje van hun stoel ? Alles begint bij de keuze van het repertoire. Deze moet al zeer gevarieerd zijn, en de nodige inspiratie met zich meebrengen om er iets speciaals van te maken.  Zeer bekende tot minder bekende klassiekers uit de pop-, rock- en soulmuziek passeren hier de revue.

Je zal snel merken dat er altijd voldoende creativiteit en muzikaliteit aanwezig is om er altijd iets speciaals van te maken zodat je je nooit zal vervelen. Ontdek het zelf door onderstaande video's te bekijken.

Contact